İçeriğe atla
Visco Boyun Yastığı

Visco Boyun Yastığı

Visco Boyun Yastığı Nedir?

Visco boyun yastığı, hafıza sünger teknolojisi ile üretilen visco süngerin omuz, boyun ve başın ergonomik olarak en konforlu olacağı şekilde tasarlanmış yastık türüdür. Kontur yastığı olarak da bilinen Visco Boyun Yastığı, boynunuzun ve başınızın doğal şekline uyacak şekilde özel olarak üretilmektedir. Isıya ve basınca tepki veren ve vücudunuzun hatlarına mükemmel şekilde uymasını sağlayan sıcaklığa duyarlı bir malzeme olan viskoelastik köpükten yapılmıştır.

Sabahları uyandığınız zaman boynunuzda, omuzlarınızda veya sırtınızda yaşadığınız bir çok ağrının sebebi tercih ettiğiniz yastıktan kaynaklı olabilmektedir. Vücut şekliniz ve uyku alışkanlıklarınıza uygun yastık tercihinde bulunarak sabahları daha dinlenmiş olarak uyanabilirsiniz. 

Visco Boyun Yastığının Özelliklerileri Nelerdir?

Boynunuz ve omuzlarınız için optimum rahatlık ve destek sağlaması için üretilen Visco Boyun yastığı uyku konforunuzun en önemli tamamlayıcıların dan biri olabilir.Bu özel tasarım yastık türünü geleneksel yastıklardan ayıran bir dizi yenilikçi özellikle tasarlanmıştır. Bunlar;

●  Visco boyun yastığının konturlu baş, boyun ve omuz şekline uygun uygun olarak tasarlanan şekli en önemli özellikleri arasında yer alır. Standart yastıklardan farklı olarak, bu yastık ergonomik bir yapıya sahiptir. Boynunuzun ve omuzlarınızın doğal kıvrımlarıyla hizalanacak şekilde özel olarak üretilmiştir. Vücudunuzun hatlarına uyum sağlar boyun boşluğunu doldurarak, rahatsızlığa veya ağrıya yol açabilecek gerginliği azalmasına yardımcı olarak uygun omurga hizalamasını destekler.

●  Visco boyun yastığı, en yeni hafıza köpük sünger teknolojisi ile üretilmektedir. Visco yastık, ısı ve basınç ile şekil alarak kişiselleştirilmiş bir konfor sunmaktadır.

●  Visco boyun yastığının göze çarpan özelliklerinden bir diğeri, olağanüstü basınç tahliye özelliğidir. Hafıza sünger, başınızın ve boynunuzun ağırlığını eşit olarak dağıtarak, rahatsızlığa ve sertliğe neden olabilecek basınç noktalarını azaltır. Basıncı hafifleterek, kaslarınızın gevşemesini destekler. 

●  Visco boyun yastığının destekleyici yapısı, uyku sırasında dönmeyi ve hareketliliği en aza indirmeye yardımcı olabilir. Boynunuza ve başınıza en uygun konforu sağlayarak, gece boyunca sürekli pozisyon ayarlama veya başınızı yeniden konumlandırma ihtiyacının azalmasını sağlar. 

Visco Boyun Yastığı İle Uyku Kalitenizi Arttırın

Visco süngerin kullanımı NASA tarafından, astronotların fırlatılma aşamasında vücutlarına binen basıncı absorbe ederek omurga sağlığını korumaktır. Omurga ve kas sistemine sağladığı konfor sebebi ile uyku sektöründe en çok tercih edilen ürün şeklini almıştır.

Visco yastıklar, vücut ısı ve ağırlığınız ile şekil alarak destek sağladığı için size en uygun desteği sunar. Aynı zamanda hareket emici özelliği ile yalıtım sağlar, uyuyan partnerin hareketlerinden kaynaklanan uyku bölünmelerini azaltır. Birçok Visco boyun yastığı, daha rahat bir uyku ortamı için sıcaklığı düzenleyen ve aşırı ısı oluşumunu önleyen, nefes alabilen delikli malzemeler veya soğutma teknolojileri ile tasarlanmıştır. 

Ek olarak, bazı visco yastık seçenekleri hipoalerjeniktir ve ev tozu akarlarına dayanıklıdır, alerjisi veya hassasiyeti olan kişiler için uygun hale getirir. Bireysel tercihler değişebilirken, Visco Yastık uygun destek, basınç tahliyesi ve daha rahat bir uyku deneyimi sağlayarak uyku kalitesini önemli ölçüde artırma potansiyeline sahiptir.

Visco Boyun Yastığının Diğer Yastıklara Göre Avantajları

Visco Boyun Yastığı, onu piyasadaki diğer yastıklardan ayıran bir dizi avantaj sunar. Visco Boyun Yastığının bir başka avantajıdır. Çeşitli uyku pozisyonları için uygundur, sırtüstü, yan veya yüzüstü uyuyan kişilerin hepsine ayrı ayrı uyum ve konfor sağlayabilmektedir. 

Yastık, vücut ergonomisi dikkate alınarak tasarlandığı için uyku pozisyonundan bağımsız olarak omurganın düzgün bir şekilde konumlandırılmasını sağlamak için gerekli desteği ve hizalamayı sağlar. 

Bazı visco boyun yastıkları hipoalerjenik özelliklere sahiptir, bu da onu alerjisi veya hassasiyeti olan kişiler için mükemmel bir seçim haline getirebilmektedir. Dayanıklı ve uzun ömürlü yapısı da visco boyun yastığının önemli avantajları arasında yer almaktadır. Yapısında kullanılan yüksek kaliteli hafızalı köpük malzeme esnektir ve zamanla şeklini korur.

Visco Yastık Seçerken Nelere Dikkat Edilmesi Gerekir?

Bir Visco Yastık seçerken, ihtiyaçlarınıza en uygun olanı sağlamak için birkaç faktör göz önünde bulundurulmalıdır. İlk olarak, tercihlerinize uygun sertlik seviyesini ve sahip olabileceğiniz belirli boyun veya sırt sorunlarınızı belirleyin. Yastığın kontur tasarımını göz önünde bulundurun ve doğru hizalama için boynunuzun kıvrımına uyduğundan emin olun. Yastığın uyku pozisyonunuza ve yatak ölçülerinize uyması için yastığın yüksekliği ve boyutu da dikkate alınmalıdır. İyi destek ve dayanıklılık sunan yüksek yoğunluklu visco süngeri seçerek yastıkta kullanılan hafızalı köpüğün kalitesini öğrenebilirsiniz seçim yapmanızda yardımcı olacak konular içesinde olabilir. Ek olarak, özellikle uyku esnasında ısınma ve terleme eğilimindeyseniz, nefes alabilirlik ve ısı düzenlemesi gibi faktörleri göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Alerjiniz veya hassasiyetiniz varsa, alerjen dirençli ve hipoalerjenik özelliklere sahip yastıkları tercih edebilirsiniz.

Visco Boyun Yastığı Bakım ve Temizlik Önerileri

Visco Boyun Yastığınızın doğru bakımı ve temizliği, uzun ömürlü olması ve hijyeni için çok önemlidir. Spesifik talimatlar üreticiye göre değişiklik gösterse de izlenecek genel yönergeler vardır. Yastığınızı temiz tutmak, leke ve kirden korumak için çıkarılıp yıkanabilir bir yastık koruyucu veya yastık kılıfı tercih etmenizde fayda olacaktır. Deri dölülmesilerini iyice güçlü bir süpürge ile çekin eğer lekelenmeler varsa, lekeleri hafif ağartıcı ve aşırı kimyasal içermeyen bir deterjan veya leke çıkarıcı kullanarak nemli bir bez yardımı ile silebilirsiniz. Yastığın tamamen kurumasını beklemenizde fayda olacaktır. Makinede yıkama veya kuru temizlemeden kaçınmanızda fayda var çünkü bu yöntemler hafızalı köpüğe zarar verebilir. Şeklini korumak ve köpüğün sıkışmasını önlemek için yastığı düzenli olarak kabartın ve döndürün. Visco Boyun Yastığınızda koku oluşursa, tazelenmesi için iyi havalandırılan bir alanda havalandırın. Sünger yapısının bozulmasına neden olabileceğinden, yastığı uzun süre doğrudan güneş ışığına maruz bırakmaktan kaçının.  Bu bakım ve temizlik uygulamalarını takip ederek Visco Boyun Yastığınızın uzun süre temiz, konforlu ve destekleyici kalmasını sağlayabilirsiniz.

Sepet 0

Sepetiniz şu anda boş.

Alışverişe Başla
WhatsApp